Magische Workshop

Workshop

Goochelen leeft bij kinderen. Televisieprogramma’s over goochelen zijn mateloos populair. Denk maar aan  “mindf*ck”, “De Magische Winkel” en “Streetmagic”. Hierin worden echte goocheltrucs vertoond en uitgelegd. Maar wat is er leuker dan een aantal trucs te leren van een échte goochelaar en deze gelijk uit te voeren?
Gewoon, bij je thuis!

Matthias Hendriks

De Magische Workshop is een leuk en uitdagend programma van 90 minuten, speciaal voor kinderen in de leeftijd 7 tot 12 jaar. In de workshop leren de kinderen zelf goochelen met behulp van eenvoudige attributen. De trucs die ik aan de kinderen leer zijn gebaseerd op echte goocheltrucs.

Zo verklap ik onder andere het geheim van de truc met bekertjes en balletjes, hoe je een gat in een bankbiljet maakt en op magische wijze herstelt en een bijzondere truc met speelkaarten.
Bij de workshop is al het materiaal inbegrepen, dit mogen de kinderen na de workshop mee naar huis nemen.
Ook krijgt ieder kind een geheime code waarmee zij thuis de trucs kunnen oefenen met behulp van video-instructies 

Na de workshop (50 minuten) volgt een pauze van ongeveer tien minuten. Daarna verzorg ik nog een kindergoochelvoorstelling van 30 minuten. Het programma duurt in totaal 90 minuten.

 De enige voorbereiding die je hoeft te treffen is dat de kinderen aan een tafel kunnen zitten. De workshop en voorstelling passen in een gewone huiskamer.

Impressie

Leer ook goochelen met Goochelmeester Matthias!

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Mogelijkheden

Kindervoorstelling

Goochelen, lachen, genieten!
Voor kinderen van 4 tot 100 jaar.

Magische verjaardag

Jouw verjaardag wordt magisch met een voorstelling thuis!

Tafelgoochelen

Slapeloze nachten gegarandeerd!

Ballonnen

Feestelijke afsluiting van iedere verjaardag

Reacties

We hadden een workshop met aansluitend een show gevraagd. De workshop was erg leuk, eerst krijgen de kinderen de goocheltruc te zien, daarna wordt de truc uitgelegd en mogen de kids de truc zelf maken. Tijdens het ‘knutselen’ doet Matthias de truc nog eens voor en oefent samen met de kinderen op een leuke, gezellige, speelse wijze. De trucs zijn niet moeilijk, voor ons groepje (8 jaar) goed te doen. De kids gingen naar huis met een magisch kaartspel, een kaarttruc, een touwentruc en balletje-balletje truc. Na de workshop volgde een leuke show waarbij een aantal kinderen mocht assisteren. Wat ik erg leuk vond was dat Matthias de kinderen op een leuke manier bespeelt. Ze willen natuurlijk raden hoe de truc werkt en dat laat Matthias dan ook regelmatig gebeuren. Maar wanneer ze denken dat de truc geraden is, volgt toch weer iets waar ze versteld van staan. Of een truc die mis dreigt te gaan en dan toch weer niet! De kinderen vonden het fantastisch, de ouders trouwens ook. De show zat boordevol humor, magie en er was een goede interactie met het (soms lastige) publiek!
Richard en Marion
Den Haag

Over Matthias

Goochelaar Matthias heeft ruim 25 jaar ervaring in de kunst van het goochelen en is gespecialiseerd in kindergoochelen en tafelgoochelen voor volwassenen.

© Beyond Magic 2006 - 2024

Wilt u een goochelaar huren, bijvoorbeeld in Aerdenhout, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp of Rotterdam?
Goochelaar Matthias verzorgt voorstellingen en workshops voor kinderen én volwassenen en treedt op in heel Nederland en België.

Ontwerp: Matthias Hendriks