Tafelgoochelen Laat je Verbazen Verrassen Vermaken

Tafelgoochelen

Goochelen blijft fascinerend. De één wil precies weten hoe een truc in elkaar steekt, de ander laat zich liever verbazen en hoeft het geheim niet zo nodig te kennen.
Op veel gelegenheden biedt goochelen uitkomst als ongedwongen vorm van vermaak. Ik neem je graag mee in de wereld van de magie!

Matthias Hendriks

In mijn voorstelling tafelgoochelen zal ik je laten zien dat niets is wat het lijkt. Slimme spelletjes en vingervlugge goocheltrucs, gewoon bij jou (en met jou!) aan tafel. Na een minuut of tien neem ik afscheid van mijn gasten en maak ik kennis met mijn nieuwe publiek.
Onbegrijpelijke trucs met speelkaarten, voorspellingen, geld, elastiekjes, sponsballen, touw…
Laat je vermaken, verbazen en verrassen!

Tafelgoochelen kan een bijzondere en stijlvolle bijdrage leveren aan jouw feest, bijeenkomst of receptie.
Ik loop rond door de zaal en kom bij de gasten aan tafel. De voorstelling is geschikt voor kleine en grote gezelschappen en passend voor alle leeftijden.
Doordat de goocheltrucs telkens aan een klein groepje publiek worden vertoond, maakt dit persoonlijk contact en bijzondere interactie met de gasten mogelijk.

Dit lijkt mij leuk!

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Recensies

Over Matthias

Goochelaar Matthias heeft ruim 25 jaar ervaring in de kunst van het goochelen en is gespecialiseerd in kindergoochelen en tafelgoochelen voor volwassenen.

© Beyond Magic 2006 - 2018

Wilt u een goochelaar huren, bijvoorbeeld in Aerdenhout, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp of Rotterdam?
Goochelaar Matthias verzorgt voorstellingen en workshops voor kinderen én volwassenen en treedt op in heel Nederland en België.

Ontwerp: Matthias Hendriks