School, BSO en Kinderopvang

De kindervoorstelling is erg leuk als activiteit op school of op de BSO. De voorstelling is ook geschikt voor peuters en kleuters.
Daarnaast heb ik een speciale voorstelling voor kinderen die op een school voor speciaal onderwijs zitten.

Behalve een voorstelling is het ook mogelijk om een workshop goochelen te organiseren op de BSO of in de klas. Hierbij leer ik de kinderen een aantal echte goocheltrucs met behulp van alledaagse voorwerpen. De workshop kan ook in een vorm van een lesprogramma plaatsvinden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik denk graag met je mee.

Matthias Hendriks

Kindervoorstelling
Het publiek is mijn assistent! In deze voorstelling van 45 minuten neem ik de kinderen mee op een magisch avontuur. De kindervoorstelling goochelen is een interactieve kindervoorstelling vol verbazingwekkende goocheltrucs (die ook ouders niet begrijpen) en een goede dosis humor en natuurlijk met respect, speciaal gericht op kinderen vanaf 4 jaar. Regelmatig kies ik een assistent uit het publiek. Tijdens de voorstelling gaat er van alles mis (ook bij mijn assistent) maar natuurlijk komt het met behulp van magie allemaal weer goed.
De voorstelling is geschikt voor kleine en grote groepen op vrijwel iedere locatie.

Leeftijd: Vanaf 4 tot 100 jaar.
Tijdsduur: 30 of 45 minuten.
Groepsgrootte: onbeperkt

Magische Workshop
De Magische Workshop is een leuk en uitdagend programma speciaal voor kinderen in de leeftijd 7 tot 12 jaar.
In de workshop leren de kinderen zelf goochelen met behulp van eenvoudige attributen. De trucs die ik aan de kinderen leer, zijn gebaseerd op echte goocheltrucs.

Zo verklapt ik het geheim van de truc met bekertjes en balletjes, de magische “verdwijnende stip”, hoe je een gat in een bankbiljet maakt en deze weer kunt herstellen en tot slot een bijzondere truc met speelkaarten.

Bij de workshop is al het materiaal inbegrepen, dit mogen de kinderen na afloop mee naar huis nemen.

De workshop is geschikt voor groepen, maximaal 20 kinderen per keer.
De moeilijkheidsgraad van de trucs wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Zo lukt het jongere kinderen al om truc te beheersen en blijven de trucs uitdagend voor oudere kinderen. 
De duur van de workshop kan worden aangepast, bijvoorbeeld 20 minuten,  30 minuten, 45 minuten of 60 minuten.

Leeftijd: Vanaf 7 tot 12 jaar.
Tijdsduur: 20, 30, 45 of 60 minuten.
Groepsgrootte: Maximaal 20 kinderen per workshop.

Mogelijkheden

Kindervoorstelling

Goochelen, lachen, genieten!
Voor kinderen van 4 tot 100 jaar.

Magische verjaardag

Jouw verjaardag wordt magisch met een voorstelling thuis!

Workshop

Leer goochelen met meester Matthias.

Ballonnen

Feestelijke afsluiting van iedere verjaardag

Impressie

Recensies

We hadden een workshop met aansluitend een show gevraagd. De workshop was erg leuk, eerst krijgen de kinderen de goocheltruc te zien, daarna wordt de truc uitgelegd en mogen de kids de truc zelf maken. Tijdens het ‘knutselen’ doet Matthias de truc nog eens voor en oefent samen met de kinderen op een leuke, gezellige, speelse wijze. De trucs zijn niet moeilijk, voor ons groepje (8 jaar) goed te doen. De kids gingen naar huis met een magisch kaartspel, een kaarttruc, een touwentruc en balletje-balletje truc. Na de workshop volgde een leuke show waarbij een aantal kinderen mocht assisteren. Wat ik erg leuk vond was dat Matthias de kinderen op een leuke manier bespeelt. Ze willen natuurlijk raden hoe de truc werkt en dat laat Matthias dan ook regelmatig gebeuren. Maar wanneer ze denken dat de truc geraden is, volgt toch weer iets waar ze versteld van staan. Of een truc die mis dreigt te gaan en dan toch weer niet! De kinderen vonden het fantastisch, de ouders trouwens ook. De show zat boordevol humor, magie en er was een goede interactie met het (soms lastige) publiek! Matthias, bedankt voor je komst, we wensen je veel geluk en misschien wel tot een volgende keer.
Richard en Marion
Den Haag

Over Matthias

Goochelaar Matthias heeft ruim 25 jaar ervaring in de kunst van het goochelen en is gespecialiseerd in kindergoochelen en tafelgoochelen voor volwassenen.

© Beyond Magic 2006 - 2018

Wilt u een goochelaar huren, bijvoorbeeld in Aerdenhout, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp of Rotterdam?
Goochelaar Matthias verzorgt voorstellingen en workshops voor kinderen én volwassenen en treedt op in heel Nederland en België.

Ontwerp: Matthias Hendriks