Recensies

Regelmatig krijgt ik leuke reacties per e-mail van ouders en kinderen na afloop van een voorstelling.
Hieronder kun je lezen wat anderen van mijn voorstelling vinden.

Mooie trucs, humor en weet goed met kleine praatjesmakers om te gaan.
Richard Otto
Bedankt dat je de verjaardag van Keanu onvergetelijk hebt gemaakt. We hebben genoten van de kinderen, ze vonden het geweldig!
Nike
Zandvoort
Matthias is een geweldige goochelaar! Hij is heel relaxed en kan de show super goed aanpassen op de kinderen. Regelmatig viel de mond van de kinderen open van verbazing bij de trucs. Matthias maakt met zijn humor en bijzondere goocheltrucs er een onvergetelijke show van!
Benito
Heerhugowaard
We hadden een workshop met aansluitend een show gevraagd. De workshop was erg leuk, eerst krijgen de kinderen de goocheltruc te zien, daarna wordt de truc uitgelegd en mogen de kids de truc zelf maken. Tijdens het ‘knutselen’ doet Matthias de truc nog eens voor en oefent samen met de kinderen op een leuke, gezellige, speelse wijze. De trucs zijn niet moeilijk, voor ons groepje (8 jaar) goed te doen. De kids gingen naar huis met een magisch kaartspel, een kaarttruc, een touwentruc en balletje-balletje truc. Na de workshop volgde een leuke show waarbij een aantal kinderen mocht assisteren. Wat ik erg leuk vond was dat Matthias de kinderen op een leuke manier bespeelt. Ze willen natuurlijk raden hoe de truc werkt en dat laat Matthias dan ook regelmatig gebeuren. Maar wanneer ze denken dat de truc geraden is, volgt toch weer iets waar ze versteld van staan. Of een truc die mis dreigt te gaan en dan toch weer niet! De kinderen vonden het fantastisch, de ouders trouwens ook. De show zat boordevol humor, magie en er was een goede interactie met het (soms lastige) publiek! Matthias, bedankt voor je komst, we wensen je veel geluk en misschien wel tot een volgende keer.
Richard en Marion
Den Haag
Ik wil je nogmaals bedanken voor jouw optreden gisteren. Het was een groot succes! Kyra vond het geweldig en heeft, samen met Teije, een groot deel van de avond de trucs geoefend en een goochelvoorstelling voor ons gegeven. Alle vriendinnen kwamen met enthousiaste verhalen thuis. Het is zo leuk om te zien dat je moeiteloos meebeweegt met de kinderen en echt samen met hen de verjaardag van Kyra vierde.
Mirjam
Leiden
Geweldig was het. Wat weet je op natuurlijke wijze de kinderen te boeien. De oudste, Evy, mocht dan wel regelmatig op zoek naar de oplossing achter de truc gaan, ook zij was helemaal weg van het optreden en op weg naar huis zei ze tegen haar moeder dat ze de goochelaar elk weekend wel bezig wilde zien!
Piet en Carla
Haarlem
Afgelopen zaterdag heb ik geen gelegenheid gehad om je te bedanken. Iedereen was uitermate tevreden over je optreden en de kleinkinderen waren onder de indruk. Ook de ouders vonden het erg leuk. Mocht ik horen dat mensen op zoek zijn naar een goochelaar, dan zal ik zeker je naam doorgeven. Nogmaals hartelijk dank.
Coby
Amsterdam
Hi Matthias! I would like to get back at you to thank you for the wonderful performance. The kids loved it!
Natalia
Voorschoten
Hoi hoi, Ik wilde u hartelijk bedanken voor de supergeweldige show en workshop wat u heeft gegeven op het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje. De kids en zelfs de volwassenen praten er nog over! Iedereen heeft onwijs genoten! Ik zal u zeker bij anderen aanraden, ons feestje was echt top! Hartstikke bedankt. Groetjes, Monique.
Monique
Den Haag
We wilden nog vanuit de hele vereniging aangeven dat we echt ontzettend hebben genoten van je optreden. Mochten er nog mooie foto’s zijn, sturen we deze zsm naar je door.
Scoutinggroep Driestromen
Numansdorp
Nog dank hoor voor je komst afgelopen zaterdag. Het was een groot succes, ook nog bij het napraten, vooral de truc met het diertje en de goochelstok die kuren vertoonde (En het ei op het einde)
Astrid
Amsterdam
Namens alle kinderen wil ik je nog een mals bedanken voor een leuke voorstelling! Met jouw soms grappige en soms echt magische trukjes is het erg gezellige verjaardagsfeestje geworden.
Tatsiana
Den Haag
Namens de Doe Een Wens Stichting Nederland wil ik je hartelijk bedanken voor jouw medewerking bij de wensvervulling van Myrthe*. Mede dankzij jouw optreden, is de wens voor Myrthe en haar familie een bijzondere belevenis geworden. Het goochelen was een groot succes en het was voor Myrthe erg belangrijk een gedeelte van deze wensdag door te brengen met haar klasgenoten. Na alle belevenissen tijdens de goochelvoorstelling, zijn we naar Amsterdam gegaan waar we Nemo bezocht hebben. Al met al was het een topdag! Wij, vrijwilligers van de Doe Een Wens Stichting Nederland, kunnen dit werk alleen doen met hulp van velen, die zich -vaak belangeloos- inzetten om een wensvervulling die dimensie te geven, dat het voor het wenskind bijna een droom lijkt. Het kind, maar ook zijn familie, is even weg van ziekenhuizen, artsen en behandelingen en krijgt een stimulans om door te gaan. De goede herinneringen blijken later voor de familie zeer waardevol te zijn. * Vanwege de privacy is de echte naam veranderd in Myrthe
Doe een wens stichting
Noordwijk
Matthias neemt alle tijd voor de kinderen bij het uitleggen van de trucs en gaat heel leuk met de kinderen om.
Pongthida van Schaik
Wormerveer

Over Matthias

Goochelaar Matthias heeft ruim 25 jaar ervaring in de kunst van het goochelen en is gespecialiseerd in kindergoochelen en tafelgoochelen voor volwassenen.

© Beyond Magic 2006 - 2024

Wilt u een goochelaar huren, bijvoorbeeld in Aerdenhout, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp of Rotterdam?
Goochelaar Matthias verzorgt voorstellingen en workshops voor kinderen én volwassenen en treedt op in heel Nederland en België.

Ontwerp: Matthias Hendriks