Goochelen Lachen Genieten

Magische workshop

Goochelen leeft bij kinderen. Televisieprogramma’s over goochelen, speciaal voor kinderen, zijn mateloos populair.
Denk maar aan “De Magische Winkel” en “Streetmagic”. Hierin worden echte goocheltrucs vertoond en uitgelegd. Maar wat is er leuker dan een aantal trucs te leren van een échte goochelaar en gelijk uit te voeren?
Gewoon, bij je thuis!

Matthias Hendriks

De Magische Verjaardag is een leuk en uitdagend programma van 90 minuten, speciaal voor kinderen in de leeftijd 7 tot 12 jaar.
In de workshop leren de kinderen zelf goochelen met behulp van eenvoudige attributen. De trucs die ik aan de kinderen leer, zijn gebaseerd op echte goocheltrucs.

De workshop duurt 50 minuten. Hierin maken de kinderen kennis met de geheimen van een goochelaar. Zo verklapt ik het geheim van de truc met bekertjes en balletjes, hoe je een gat in een bankbiljet maakt en deze weer kunt herstellen en tot slot twee verbluffende truc’s met speelkaarten.

Na de workshop volgt een pauze van ongeveer tien minuten. Daarna verzorg ik nog een kindergoochelvoorstelling van 30 minuten. Het programma duurt in totaal ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Bij de workshop is al het materiaal inbegrepen, dit mogen de kinderen na de workshop mee naar huis nemen.
De enige voorbereiding die je hoeft te treffen is dat de kinderen aan een tafel kunnen zitten. De workshop en voorstelling passen in een gewone huiskamer.

Leer goochelen met goochelmeester Matthias!

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Mogelijkheden

Kindervoorstelling

Goochelen, lachen, genieten!
Voor kinderen van 4 tot 100 jaar.

Magische verjaardag

Jouw verjaardag wordt magisch met een voorstelling thuis!

Tafelgoochelen

Slapeloze nachten gegarandeerd!

Ballonnen

Feestelijke afsluiting van iedere verjaardag

Impressie

Over Matthias

Goochelaar Matthias heeft ruim 25 jaar ervaring in de kunst van het goochelen en is gespecialiseerd in kindergoochelen en tafelgoochelen voor volwassenen.

© Beyond Magic 2006 - 2018

Wilt u een goochelaar huren, bijvoorbeeld in Aerdenhout, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp of Rotterdam?
Goochelaar Matthias verzorgt voorstellingen en workshops voor kinderen én volwassenen en treedt op in heel Nederland en België.

Ontwerp: Matthias Hendriks